En lyckad bokrelease när PMU:s 50-års firande inleddes!

På plats bland jubileumsballonger och festligt dukade bord med snittar och prinsesstårta fanns representanter från en rad olika samarbetsorganisationer och partners som Sida, Diakonia, Svenska Missionsrådet, Frikyrkorådet, Läkarmissionen, Filadelfiaförsamlingen i Stockholm och tidningen Dagen.

Flera av PMU:s tidigare chefer fanns också på plats som Kjell Johansson, Roland Stenlund och Maud Andersson.  PMU:s direktor Niclas Lindgren talade inledningsvis och konstaterade att det finns mycket kvar att göra för att göra världen mer rättvis.

Maud Andersson, tidigare direktor för PMU, presenterade boken “En framtid och ett hopp”, som redigerats och skrivits av Carolina Klintefelt. Jubileumsboken är en så kallad “coffe table-bok”, lämplig att ligga framme och bläddra i då och då.

Bildmaterialet är digert och ger exempel på PMU:s omfattande arbete och blickar också framåt. Boken finns i en svensk och en engelsk version och den tidigare går att köpa HÄR.

Firandet fortsätter med tre stora jubileumskonserter
Vill du också vara med och fira PMU? Då borde du boka in någon av de tre jubileumskonserter som är inplanerade helgen 10-12 april. De folkkära artisterna Sonja Aldén, Frank Ådahl, Terese Fredenwall och Putte Nelsson gör då gemensam sak och framträder i:

– Göteborg 10 april
– Stockholm 11 april
– Örnsköldsvik 12 april

Biljetter till samtliga tre konserter går att köpa på ticnet.se.