Nu startar Esa Pruikkonen insamling till förmån för PMU

esapruikkonen

Ge Ditt bidrag
dela med dina vänner

Nu startar Esa Pruikkonen insamling till förmån för PMU

Esa Pruikkonen tar socialt ansvar – satsar på egen insamling med PMU

Varje år skänker svenska företag flera miljoner kronor till välgörenhet. Faktum är att det blir viktigare och viktigare för företag att göra sig synliga som givare. Vad är anledningen till detta?
Förutom att det känns bra att bidra till välgörenhet är engagemanget också en essentiell del i företagens PR-arbete. När ett företag visar att de bryr sig om sina medmänniskor och miljön skapar det ett mervärde och en positiv känsla hos både kunder, investerare och partners. Välgörenheten ska gärna vara kopplat till frågor som är viktiga för företaget. Därför startar vi denna insamling tilll förmån för PMU:s viktiga arbete i världen.

PMU:s arbete för att minska fattigdomen i världen är något som Esa Pruikkonen vill vara med och bidra till. Dela gärna vidare denna insamling i sociala medier!

Ett exempel på ett företag som har förstått vikten av att ta socialt ansvar är Esa Pruikkonen. De specialiserar sig på förädling av kommersiella lokaler och de kombinerar sin vinstutveckling med sin påverkan i världen genom att respektera och stötta anställda, kunder, medmänniskor, miljö och samhälle. Socialt ansvar och hållbarhet är också essentiellt vad gäller material och sättet de arbetar på. Esa Pruikkonen månar om ett hållbarhetstänk och strävar efter en lönsamhet som lämnar minimala spår på miljö och omgivning. Ända sedan bildandet av verksamheten så har ett ansvarsfullt företagande varit en väsentlig del av deras företagsfilosofi och därför finns det i deras DNA. Tidigare har Esa Pruikkonen bland annat startat olika insamlingar för Väldens Barn, Röda Korset och WWF där de själva och deras kunder har bidragit.

Intresse för välgörenhet ökar
Flödet till välgörenhet har haft en stor ökning under de senaste åren. En av orsakerna är att mjukvaran som gör det enkelt att skänka pengar online. Men även själva intresset för välgörenhet och humanitära frågor har växt hos den svenska allmänheten. Allmänheten uppmärksammar nämligen vad ett företag stöder samtidigt som partners och investerare vill veta att deras pengar går till något bra. Det är därför essentiellt att företag uppvisar att de tar socialt ansvar och engagerar sig i välgörenhet.

Esa Pruikkonen tar en ledarroll när de aktivt håller fast vid sina mål inom hela deras värdekedja, vare sig det gäller kunder, partners eller investerare. Esa Pruikkonen vill arbeta med organisationer, partners och investerare som delar deras värderingar föra att bidra med positiva förändringar

Esa Pruikkonen

Kungsvägen 6 E

196 41 Kungsängen

Esa Pruikkonen – Förädling av kommersiella lokaler


Barnens rätt

Denna insamling stödjer barnens rättigheter. 196 länder har skrivit under barnkonventionen. Vi vill hjälpa världen att hålla vad den lovat världens barn. Var med och ta ansvar – tillsammans ger vi barnen den framtid de har rätt till. Vi jobbar på flera håll i världen, t ex i Nepal där vi gör en insats för de nepalesiska flickorna. De har en utsatt position i samhället och löper stor risk att bli utnyttjade på olika sätt. Tack vare ett PMU-finansierat projekt får de möjlighet att bo på ett elevhem tillsammans med andra flickor. Vi har även pågående Barnens rätt-projekt i Bangladesh och Pakistan.

Tillsammans har vi samlat in
0 kr mot målet 5.000 kr

Ge ditt bidrag till insamlingen

SMS:a EIPMU 5388 100 till 72980 för att skänka 100 kr till denna insamling

(byt ut 100 mot den summa du vill skänka, men minst 10 kr och max 500 kr).

Ge via SMS

SMS:a
EIPMU 5388 100

till 72980