Kajsa Norell i dialogmöte under Nyhem

På måndag klockan 12.30 berättar Kajsa Norell om sin bok “Halleluja Brasilien” och detta möte sker tillsammans med Pingst nationellt. Norell, som är radio- och tv-journalist har belönats med EU-parlamentets stora journalistpris 2010 och med Vilhelm Moberg-stipendiet 2000.

Boken handlar om Daniel Berg och Gunnar Vingren men framförallt om de utfattiga människor i knarkgängens favelor, för vilka kyrkan de grundade erbjuder kanske den enda möjligheten till ett drägligt liv. Kajsa Norell har i flera år följt Guds församling som i rask takt håller på att göra världens största katolska land till ett hav av tungomålstalande pingstvänner.

På tisdag 14.00 är temat för dialogmötet “Funderar ni på second hand-butik?” Den som är intresserad kan komma och prata med Tommy Granberg, second hand-ansvarig, och övriga representanter från PMU.

Onsdagens tema, klockan 18.00 , är “Kyrka för Fairtrade Ä Varför det?” Medeverkande är Carolina Sundh, Jönköping och Elisabeth Hammarberg, PMU.

På torsdag, 12.30, handlar det om “PMU:s Barnens rätt-bingo Ä ett vinnande koncept” och Marina Andersson, Jönköping, kommer att finnas på plats för att berätta om detta.