• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Lediga tjänster PMU Second Hand

Sommarvikariat Chaufför Vårgårda Servicecenter

PMU SECOND HAND – Ditt fynd förändrar liv och miljö

PMU Second hand är Sveriges mest rikstäckande Second hand-kedja. Tillsammans med våra samarbetsförsamlingar/föreningar driver vi 56 butiker mellan Trelleborg och Haparanda. Syftet med butikerna är att skapa ekonomiska resurser till de internationella projekt som PMU eller våra samarbetspartners stödjer. Men genom butikerna gör vi också stora sociala insatser lokalt. Att handla second hand är dessutom det mest miljösmarta alternativet för konsumtion som går att uppbringa. Vid vårt Servicecenter i Vårgårda tar vi bland annat hand om insamling av textil i Västra Götaland. Till detta arbete behöver vi nu en chaufför.
 
OM TJÄNSTEN

Som chaufför hos oss kör du olika turer i Västra Götaland med C-lastbil för att tömma våra klädboxar. I arbetsuppgifterna ingår att se till att boxarna är hela och fungerande, samt att hålla rent och snyggt runt dem. Du ansvarar för lastbilen och ser till att den håller ett gott skick. Du ska vara serviceinriktad gentemot de människor du möter, då du är en representant för PMU:s varumärke. Arbetet utförs dagtid, måndag-fredag. Tjänsten utgår ifrån Vårgårda och är ett vikariat på heltid under sommaren. Platschefen i Vårgårda är din närmaste chef.
 
DEN VI SÖKER

Som person är du serviceinriktad, självgående och ansvarstagande. Du innehar C-körkort och är händig, då det ingår en del praktiska arbetsuppgifter som att hålla ordning på insamlingsboxarna och lastbilen. Det är ett extra plus om du har en säljande ådra och kan sälja in möjligheten att få ställa ut fler insamlingsboxar på olika platser. Det är också en stor fördel om du har bra lokalsinne, god orienteringsförmåga och även förmåga att se möjligheter till att kunna effektivisera turer och arbetsuppgifter. Vi kommer att utgå från personlig lämplighet.
 
DIN ANSÖKAN

Vill du veta mer om hur du kan få vara med och förändra världen på riktigt? Kontakta Platschef Olov Carlsson 010-252 02 20 eller olov.carlsson@pmu.se
Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 maj. Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV via e-post till Olov Carlsson. Märk din ansökan med ”Chaufför”. Vi förbehåller oss rätten att kalla till intervju löpande.
 
PMU – EN DEL AV PINGST

PMU, Pingstmissionens utvecklingssamarbete, är en av Sveriges större biståndsorganisationer. PMU är avdelningen för internationell utvecklingsverksamhet och humanitärt arbete inom den juridiska personen Pingst – fria församlingar i samverkan. PMU:s uppdrag är tydligt: Vi vill bekämpa alla former av fattigdom och vi vill göra det tillsammans. Detta är vår tro, vår vilja och vår kallelse som kyrka. Vi tror på alla människors lika värde och lika rätt. Vårt arbete utgår från de mänskliga rättigheterna och övertygelsen om varje människas inneboende förmåga att förändra sitt liv. Genom att stärka individer och påverka makthavare kan vi bidra till hållbar förändring.
 
Utöver det direkta arbetet med utvecklingsprojekt och humanitära insatser, arbetar vi med påverkansarbete, kommunikations- och insamlingsarbete och second hand-butiker i Sverige. Läs gärna mer på www.pmu.se
Mission Possible.