• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Lediga tjänster PMU Second Hand

Vik Arbetsledare Helsingborg

Vikarierande Arbetsledare
 
Vill du vara med och förändra liv och miljö? Då kan detta vara jobbet för dig!
Pingstkyrkan i Helsingborg driver, i samarbete med PMU (Pingstmissionens Utvecklingssamarbete), PMU Second Hand Helsingborg. Arbetet vilar på en kristen grund och är en del av Pingstförsamlingen i Helsingborgs verksamhet. I början av sommaren valde vi att slå ihop våra två butiker på Söder och Gåsebäck till att satsa alla våra resurser i en butik, PMU Second Hand Helsingborg, i lokalerna på Gåsebäck och utökar nu vårt team med fler medarbetare!
 
Syftet med butiken är att skapa ekonomiska resurser till olika hjälpinsatser runt om i världen och genom butiken göra en stor social insats lokalt. Vi är en plats för människor i olika former av arbetsträning. Second hand är också det miljösmarta alternativet när det gäller konsumtion.
 
Internationellt arbetar vi både med utvecklings- och humanitära projekt, en del drivs i egen regi, en del i samarbete med PMU.
Butiken är väl inarbetad och känd i Helsingborg. Vi vill fortsätta den positiva utveckling som butiken haft under våra över 10 år sedan starten och söker därför en driven och inspirerande ledare.
 
Tillsammans med befintliga arbetsledare kommer du att arbetsleda personer i vår verksamhet som finns hos oss i olika former av arbetsträning och praktik. I denna roll är du en viktig del av den dagliga driften i butiken. Du verkar för att med planering och genomförande skapa så stor genomströmning av skänkta varor som möjligt. I detta arbete ser du också till att butikens koncept och marknadsplan följs.
 
Vi söker dig som gillar att arbeta i butik och att arbetsleda människor. Som person är du ordningsam, resultatinriktad, tydlig i din kommunikation och kreativ. Du bör ha erfarenhet av butiksarbete och merchandise samt ha ett gott kundbemötande. Det är ett plus om du har ett engagemang kring hållbarhet och gillar Second hand-konceptet, men du kan också komma med annan viktig erfarenhet som kan bidra i vår verksamhet.
 
Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet. Du har ett öppet och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar.
 
Vi vill att du som söker…
● Har dokumenterad butikserfarenhet, gärna visual merchandise
● Har erfarenhet av att arbetsleda andra
● Kan utbilda, motivera och inspirera butiksmedarbetare
● Har B-körkort
● Tycker om att arbeta i butik med daglig drift och varierande uppgifter
● Är initiativtagande och gillar när det händer mycket
 
Tjänsten är ett vikariat på 100 % på Gåsebäck, med tillträde enligt överenskommelse och fram till och med 2024-10-31 med eventuell chans till förlängning. Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV via e-post till rekrytering@pingsthelsingborg.se. Märk din ansökan med ”Vikarie PMU Helsingborg”. Sista ansökningsdag 30 juni. Vi förbehåller oss rätten att kalla till intervju löpande samt att tillsätta tjänsten när vi hittat rätt person.