”Medias intresse ger resan extra fart”

Var befinner ni er nu, Anton?

Ä Just nu (på onsdag kväll) sitter vi på ett hotell i Holzkirchen, södra Tyskland, för att få lite välbehövlig vila efter dagens 12 timmar på vägarna. Det är faktiskt lite lyxigt för det finns Internet här och det passar bra med tanke på uppdateringar av hemsida och mejl som dyker upp.

Hur har resan gått hittills?

Ä Vi har nu lämnat kyliga Sverige och all snö, men än så långe har vi faktiskt inte blivit av med vintern. Men än så länge under de drygt 150 första milen har allt fungerat kanon. Vi mår bra och bilarna rullar på riktigt fint.

Ni har fått mycket uppmärksamhet från media. Vad betyder det?

Ä Det är verkligen kul att PMU InterLifes arbete har blivit extra synligt i media. Det ger hela resan lite extra fart och det är självklart kul för alla som har engagerat sig i resan på ett eller annat sätt. Sen har vi märkt att det kommer in lite mejl från olika håll, från människor som tycker det låter som en jättekul resa och kommer att följa oss med spänning. Dem hade vi inte kunnat fånga upp utan den mediala synlighet som vi har haft.

Stämmer tidsplanen så här långt?

Ä Ska vi vara helt ärliga så har vi tagit lite sovmorgon än så länge. Vi har, som planerat, gott om tid på oss då färjan går från Genoa på lördag eftermiddag. Vi har ungefär 68 mil kvar dit så går allt bra är vi kanske framme på torsdag eller på fredag. Men fortfarande kan allt hända så vi vill gärna komma ner i god tid!

Får ni många frågor från dem som följer er resa via bloggen?

Ä Det har kommit in en del mejl från oväntat håll. För oss helt okända människor följer resan med spänning. Det är verkligen superkul. Sen kommer det en hel del sms och liknande med lyckoönskningar och förfrågningar om en lägesrapport. Så det känns som vi har ganska bra stöttning hemifrån Sverige.

Följ resan på:

www.swedesontour.se