Nya PMU-praktikanter åker ut

– Jag är mycket upprymd och förväntansfull, samtidigt inser jag att flera utmaningar ligger framför. En utmaning är bland annat att försöka lära mig kiswahili och att vänja mig vid kulturen, berättar Louise Powell från Småland, på sin blogg.

Hon reste i går till Nairobi, Kenya, tillsammans med Anton Widlund och Simon Rudholm.

Nellie Thoms är startklar för sin praktikperiod i Tanzania, och berättar på PMU:s praktikantblogg:

– När datumet för avfärd närmar sig blir det svårare att somna för varje kväll som går. Just nu vill jag bara komma iväg och börja äventyret. För oavsett vad som händer är det en sak som är säker: det blir ett äventyr.

Nellie får sällskap i Tanzania av Amadeus och Jacqueline Ringbäck, samt Sandra Ivarsson, Miranda Landh och Sara Lindbäck. Miranda och Sara skulle egentligen ha åkt till Sierra Leone, men fick ändra planerna på rund av Ebola-utbrottet.

Läs hela Nellie Thoms blogginlägg här

Läs mer om praktikantprogrammet här