PMU söker Insamlingskoordinator på 100%

Insamlingskoordinator 100 % till kommunikations- och insamlingsavdelningen.

Arbetsuppgifterna består bland annat i att, i samarbete med den övriga gruppen ta det operativa ansvaret för insamlingsarbetet vad gäller insamlingskampanjer, insamlingsmaterial, insamlingsbrev och insamlingsresultat. Målgrupperna för arbetet är enskilda individer, second hand-butiker, församlingar och företag. Det handlar även om att skriva i vårt magasin och ansvara för insamlingssidorna på webben.

Du bör tycka om att ta eget ansvar och driva processer, sätta upp tydliga mål och jobba för att nå dem. Du bör vara noggrann och strukturerad och tycka om att arbeta mot deadlines. I arbetet ingår en hel del skrivande varför du bör ha erfarenhet av/tycka om att uttrycka dig i skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva korta kärnfulla och säljande texter för kampanjer, annonser, broschyrer och liknande.

Vi tror att du har avslutat din gymnasieutbildning och gärna läst vidare inom, för arbetet lämpligt område. Vi tror att du har erfarenhet av sälj, marknadsföring eller journalistik, gärna i kombination.Vi tror att du har ett intresse för mänskliga rättigheter och globala rättvisefrågor.

Vi förutsätter att du som söker delar pingströrelsens grundläggande värderingar. PMU är de svenska pingstförsamlingarnas organ för utvecklingssamarbete och humanitärt bistånd. PMU arbetar i dag i drygt 40 länder. I Sverige bedriver PMU också ett omfattande kommunikations- och insamlingsarbete.

För mer information, kontakta;Elisabeth Hammarberg, Kommunikations- och insamlingschef.

E-post: elisabeth.hammarberg@pmu.se Tel : 08-6089624

Sänd din ansökan, senast 20 januari, inklusive CV och personligt brev, via e-post till: elisabeth.hammarberg@pmu.se