Rösta fram PMU i Svenska Designpriset

Tidigare i år arbetade PMU om sin tidning PMU nu, det handlade både om grafiken och innehållet. Tidningen utkommer fyra gånger per år med en upplaga på 62 000 exemplar per nummer.

Med i arbetet för att förbättra tidningen fanns bland annat grafikbyrån JG Communication och Jan Sturestig. Ett av målen med omgörningen var att tidningen skulle bli mer tydlig med sitt budskap.

Nu har slutresultatet uppmärksammats och tidningen är nomierad till Svenska Designpriset 2010. Just nu pågår omröstningen på nätet där du kan vara med och rösta!

Syftet med tävlingen är att ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta med sina alster. För att alla skall ha möjlighet att delta har man delat in tävlingen i Print, Webb och Mobil med vardera fyra kategorier och underkategorier, sammanlagt blir det sjutton olika tävlingskategorier samt Juryns pris och Årets Våghals.

Vinnarna av Svenska Designpriset får Guldmedaljen och diplomet Svenska Designpriset Guld under prisutdelningen på Moderna Museet den 7 oktober.

Rösta på http://www.designpriset.se/rostning.php under kategorin “1Ad: Redaktionell Print – Kundtidning”.