Lediga tjänster

PMU arbetar med cirka 160 projekt i ungefär 35 länder och är en av Sveriges större biståndsorganisationer. Vad kul att du är intresserad av att jobba med oss!

Tillsammans förändrar vi världen!

Pingstkyrkans Second Hand i Norrtälja söker en biträdande butikschef på 75-80%

Som biträdande butikschef är du underställd butikschefen. Du ska avlasta butikschefen och ta ett övergripande ansvar som arbetsledare när butikschefen inte är på plats. I arbetsuppgifterna ingår även handledaransvar, planering och transport av gods, sortering av prylar, prismärkning och kassahantering m.m. Det ingår i tjänsten att jobba varannan lördag.

Eftersom verksamheten vilar på kristen värdegrund är det viktigt att du delar detta synsätt.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 16 mars till: info@pingstnorrtalje.se eller per post Pingstförsamlingen i Norrtälje, Stockholmsvägen 7, 761 63 Norrtälje.
Märk ansökan ”biträdande butikschef”.

Se vår facebooksida www.facebook.com/SHPingstKyrkanNorrtalje

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Joy Egserius, tel. 0176-148 50 eller maila på joyegserius@crossmail.se

Biträdande butikschef till PMU Pingstkyrkans Second Hand, Örnsköldsvik.

PMU driver en Second Hand-butik i Ö-vik tillsammans med Pingstkyrkan. Syftet med verksamheten är att generera medel för humanitärt biståndsarbete samt att bedriva socialt arbete lokalt.

Vi söker nu en driven biträdande butikschef till vår omfattande verksamhet i Ö-vik.

Vi söker dig som är en affärsdriven ledare, du har erfarenhet inom detaljhandeln och du brinner för second hand-verksamhet. I rollen som biträdande butikschef är du underställd butikschefen och tillsammans med butikschefen är du ansvarig för butikens funktion och utveckling. För att lyckas i rollen som biträdande butikschef så behöver du vara strukturerad och tydlig i din ledarroll och gilla ett högt tempo.

PMU Second Hand har en kristen värdegrund och du är butikens ansikte utåt. Du har kontakter med våra samarbetspartners och inte minst våra många givare och kunder.

Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar.

Medarbetarna består av volontärer, anställda samt personer som genomför sysselsättning inom ramen för olika sysselsättningsåtgärder.

Vi förväntar oss att du har kristen värdegrund.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast den 2018-03-31.

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till Mikael Enholm:

För frågor kontakta Mikael på telefon: 0704-19 25 07

Butikschef till PMU Berga Second Hand, Åkersberga

Secondhandföreningen i Åkersberga och PMU driver en Second Hand-butik ”Berga Secondhand” i Åkersberga tillsammans. Syftet med verksamheten är att generera medel för humanitärt biståndsarbete samt att bedriva socialt arbete lokalt.

Vi söker nu en driven butikschef till vår verksamhet i Åkersberga.

Vi söker dig som är en affärsdriven ledare, du har erfarenhet inom detaljhandeln och du brinner för second hand-verksamhet. I rollen som butikschef är du underställd styrelsen i föreningen och tillsammans med biträdande butikschef/administratör är du ansvarig för butikens verksamhet och utveckling. För att lyckas i rollen som butikschef behöver du vara strukturerad och tydlig i din ledarroll och gilla ett högt tempo.

Berga Second Hand har en kristen värdegrund och du är butikens ansikte utåt. Du har kontakter med våra samarbetspartners, myndigheter (t.ex. Arbetsförmedlingen) och inte minst våra många givare och kunder.

Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar.

Medarbetarna består av volontärer, anställda samt personer som genomför sysselsättning inom ramen för olika sysselsättningsåtgärder.

Vi förväntar oss att du har kristen värdegrund.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid eller heltid (75 – 100 %) som inleds med provanställning. Att arbeta en eller flera lördagar i månaden ingår i anställning.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka snarast in din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast den  22 april 2018.

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till vår styrelseordförande:

  • E-post: taco.rensink@gmail.com
  • För frågor kontakta Taco Rensink på vardagar mellan kl.19- 21: telefon 0708-654537

 

Kom och jobba med oss!