Lediga tjänster

PMU arbetar med cirka 160 projekt i ungefär 35 länder och är en av Sveriges större biståndsorganisationer. Vad kul att du är intresserad av att jobba med oss!

Tillsammans förändrar vi världen!

Butikschef till PMU Berga Second Hand, Åkersberga

Secondhandföreningen i Åkersberga och PMU driver en Second Hand-butik ”Berga Secondhand” i Åkersberga tillsammans. Syftet med verksamheten är att generera medel för humanitärt biståndsarbete samt att bedriva socialt arbete lokalt.

Vi söker nu en driven butikschef till vår verksamhet i Åkersberga.

Vi söker dig som är en affärsdriven ledare, du har erfarenhet inom detaljhandeln och du brinner för second hand-verksamhet. I rollen som butikschef är du underställd styrelsen i föreningen och tillsammans med biträdande butikschef/administratör är du ansvarig för butikens verksamhet och utveckling. För att lyckas i rollen som butikschef behöver du vara strukturerad och tydlig i din ledarroll och gilla ett högt tempo.

Berga Second Hand har en kristen värdegrund och du är butikens ansikte utåt. Du har kontakter med våra samarbetspartners, myndigheter (t.ex. Arbetsförmedlingen) och inte minst våra många givare och kunder.

Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar.

Medarbetarna består av volontärer, anställda samt personer som genomför sysselsättning inom ramen för olika sysselsättningsåtgärder.

Vi förväntar oss att du har kristen värdegrund.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid (50 – 100 %) eller heltid som inleds med provanställning. Att arbeta en eller flera lördagar i månaden ingår i anställning.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka snarast in din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast den 15 maj 2018.

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till vår styrelseordförande:

  • E-post: taco.rensink@gmail.com
  • För frågor kontakta Taco Rensink på vardagar mellan kl.19- 21: telefon 0708-654537

 

Pingstkyrkans Second Hand i Kungälv söker arbetsledare

Pingstkyrkans Second Hand i Kungälv drivs sedan 25 år tillbaka och omfattar vanligtvis ca 8-10 medarbetare och över 100 volontärer från olika sammanhang. Arbetsglädjen är god och överskottet går till olika biståndsinsatser i utlandet samtidigt som vi stöttar lokala initiativ.

Vi söker nu en positiv och drivande arbetsledare som kan komplettera vår föreståndare i det dagliga arbetet i butiken samt aktivt leda volontärer och medarbetare mot nya höjder.

Arbetsuppgifterna består främst av:

  • Personalledning av anställda och frivilligarbetare
  • Butiksutformning och utveckling av praktiska arbetsflöden i samverkan med föreståndare
  • Ansvar för kundtelefon och bokning av hämtningar/utkörningar till kund
  • Visst administrationsarbete kring personal- och ekonomifrågor, inköp m.m.
  • Vara beredd att hålla personalmöten och andakter vid behov

Vi förutsätter att din kristna tro är viktig i ditt liv och att du delar med dig av såväl andliga som praktiska erfarenheter på arbetsplatsen och att du trivs med att möta människor. Om du har erfarenhet av ledarskap, köra lastbil, är praktiskt lagd åt hantverkarhållet eller duktig inom design och skapande verksamhet så är det meriterande.

Tjänsten är på 50-75 % och kommer att förläggas till fasta arbetstider måndag-fredag samt någon eller några arbetslördagar per månad. Planerad start så snart som möjligt, men senast under september 2018.

Vill du veta mer om tjänsten och arbetet är du välkommen att kontakta vår föreståndare Jonatan Mathai eller Secondhandrådets ordförande Barbro Andreasson. Hör av dig per mail till secondhand.pingstkungalv@gmail.com så tar vi kontakt med dig.

Låter detta intressant?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV omgående eller senast den 13 maj 2018 per mail mail eller vanlig post:

Mail:
secondhand.pingstkungalv@gmail.com

Adress:
Pingstförsamlingen
Ytterbyvägen 4
Second Hand
442 30 Kungälv

Märk ditt mail eller brev med ”Ansökan Arbetsledare”.

Välkommen med din ansökan.

Kom och jobba med oss!