Ge en gåva

Engångsgåva
Bli månadsgivare
Ge som företag

ANDRA SÄTT ATT GE

Plusgiro
900050-6
Ange gärna önskat ändamål för din gåva.

Besök vår shop och köp en gåva som förändrar liv!
När du ger en gåva hanterar vi dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här.

Gåvor som ger resultat

0
Kronor samlade vi tillsammans in under 2018

Så används pengarna

Vi strävar efter att så stor del som möjligt av de insamlade medlen ska gå direkt till vårt arbete runt om i världen. Under 2017 gick 89 procent av våra intäkter direkt till insatser och 11 procent till nödvändig administration.

Finansering av insatser

I långsiktiga utvecklingsprojekt där PMU samarbetar med det statliga biståndsorganet Sida tiodubblas varje insamlad krona. Ger du en hundralapp blir det alltså tusen kronor i slutändan!

I andra insatser får vi inget statligt bidrag med vill ändå kunna möta behoven. Gåvor från våra givare står då för hundra procent av finansieringen.

Säkert givande

  • PMU kontrolleras av FRII, Frivilligorganisationernas insamlingsråd. Det är en kvalitetsstämpel som gör våra givare trygga med att insamlade medel verkligen går dit de ska.

  • Det är Pingst – fria församlingar i samverkan som har ett 90-konto, där PMU ingår som ett av insamlingsorganen. Att ha ett 90-konto ställer höga krav och innebär årlig granskning av Svensk Insamlingskontroll.

PMU värnar om våra givares integritet. När du ger en gåva hanterar vi dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR. Du kan läsa mer här.

Givarservice

Givarservice finns för att svara på dina frågor om gåvor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om dina gåvor.

Maila till oss på info@pmu.se eller ring till vår växel på telefonnummer 08–608 96 00.
Öppettider: Vardagar 08.30-16.30, lunchstängt 12.00-13.00.