• Din varukorg är tom
Till shopen

Investera i klimatet

Var med och investera i en mer hållbar och miljövänlig värld, och hjälp några av världens mest utsatta människor på köpet!

Var med och Investera i en mer hållbar och miljövänlig värld, och hjälp några av världens mest utsatta människor på köpet!

Investera i miljön

Ge tillbaka med en investering i klimatet

PMU arbetar för en hållbar värld. Men nästan allt vi gör genererar utsläpp i dagens samhälle. Här nedan kan du se hur mycket utsläpp några vanliga aktiviteter/inköp skapar, och använda det som inspiration för att investera i en bättre värld.

 

Det viktigaste vi kan göra för klimatet i Sverige är att sänka våra utsläpp, exempelvis genom att handla på PMU Second Hand. Genom PMU kan du också bidra till att konkret investera i en bättre närmiljö i några av världens mest utsatta områden. Vi har satt ett pris på koldioxid som du kan använda som en hjälp i hur mycket du vill investera – men givetvis är du fri att ge mer, eller mindre.

 

Varje krona hjälper våra partners att bygga solenergilösningar i mellanöstern, odla mer klimatsäkert och klimatsmart i Sydsudan och Kenya, eller plantera träd i Burundi.

Beräkna din förbrukning

Mejla oss

Q&A: Varför klimatinvestera och inte klimatkompensera?


Vad är klimatpåverkan?

Investera i en hållbar miljö

och hjälp utsatta människor ställa om! 

”Herren Gud tog människan och satte henne i
Edens trädgård att bruka och vårda den.”

1 Mos 2:15