• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Lediga tjänster PMU Second Hand

Arbetsledare Helsingborg

Vill du vara med och förändra liv och miljö? Då kan detta vara jobbet för dig!
 
OM BUTIKEN

Butiken drivs av Pingstkyrkan i Helsingborg i samarbete med PMU (Pingstmissionens Utvecklingssamarbete). Arbetet vilar på en kristen grund och är en del av Pingstförsamlingen i Helsingborgs verksamhet. Syftet med butiken är att generera ekonomiskt överskott till sociala och humanitära insatser både lokalt genom pingstförsamlingens sociala arbete och internationellt genom utvecklings- och humanitära projekt som drivs av PMU och till viss del av församlingen. En annan del av vårt syfte är att aktivt göra skillnad för vår miljö. Second hand är det miljösmarta alternativet när det gäller konsumtion. Vi vill också vara med och bereda sysselsättning för människor utanför den reguljära arbetsmarknaden genom att vara en plats för människor i olika former av arbetsträning. Butiken är väl inarbetad och känd i Helsingborg. Vi vill fortsätta den positiva utveckling som butiken haft under våra över 10 år sedan starten och söker därför en driven och inspirerande ledare.
 
OM TJÄNSTEN

Tjänsten är tillsvidare på 100 %. Som arbetsledare kommer du tillsammans med övrig personal att arbetsleda volontärer och personer i olika former av arbetsträning och praktik. Rollen som arbetsledare är mycket ”hands-on” där du genom ditt eget genomförande av arbetet också leder och utvecklar andra. Du är en del av den dagliga driften av butiken, vilket till stor del innebär att skapa så stor genomströmning av skänkta varor som möjligt.
Du kommer att arbeta med alla våra olika avdelningar, såsom möbler, fritid, mode, husgeråd, textil osv. I detta arbete är du också med och ser till att butikens koncept och marknadsplan följs.
 
DEN VI SÖKER

Vi söker dig som gillar att arbeta i butik och att arbetsleda människor. Att du gillar second hand är en självklarhet. Som person är du ordningsam, resultatinriktad och tydlig i din kommunikation. Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet. Du har ett öppet och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du bör ha erfarenhet av butiksarbete, gärna visual merchandise, och tycka om att ge god service, men du kan också komma med annan viktig erfarenhet som kan bidra i vår verksamhet.
Vi vill att du som söker:
● Kan utbilda, motivera och inspirera butiksmedarbetare, volontärer och arbetstränande
● Tycker om att arbeta i butik med daglig drift och varierande uppgifter
● Är initiativtagande och gillar när det händer mycket
● Delar våra värderingar
● Har B-körkort
 
DIN ANSÖKAN

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari. Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV via e-post till rekrytering@pingsthelsingborg.se. Märk din ansökan med ”Arbetsledare PMU Helsingborg”. Tillträde sker 1 april eller enligt överenskommelse. Vi förbehåller oss rätten att kalla till intervju löpande samt att tillsätta tjänsten när vi hittat rätt person.