• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Lediga tjänster PMU Second Hand

Sommarvik Arbetsledare Trollhättan

PMU SECOND HAND – Ditt fynd förändrar liv och miljö

PMU Second hand är Sveriges mest rikstäckande Second hand-kedja. Tillsammans med våra samarbetsförsamlingar/föreningar driver vi 58 butiker mellan Trelleborg och Haparanda. 18 av dessa är fullt administrerade av PMU. Syftet med butikerna är att skapa ekonomiska resurser till de internationella projekt som PMU eller våra samarbetspartners stödjer. Genom butikerna gör vi också stora sociala insatser lokalt. Att handla second hand är dessutom det mest miljösmarta alternativet för konsumtion som går att uppbringa. Vi vill utmana församlingarna till att se Second Hand som ett verktyg för att församlingen ska kunna vara just församling.
Vi tror att en secondhandbutik behöver drivas affärsmannamässigt samtidigt som kunderna måste få uppleva att de gör fynd. Vi vill få gåvogivare, medarbetare och kunder att känna att de verkligen är med och förändrar liv och miljö. Så viktig är allas insatser. Vårt uppdrag som central organisation är att ge butikerna stöd att driva och utveckla sin verksamhet på ett framgångsrikt sätt.
 
OM TJÄNSTEN

Sommarvikarie kommer jobba tillsammans personal, volontärer och personer i olika former av arbetsträning. Rollen som är mycket ”hands-on” där du genom ditt eget genomförande av arbetet bistår i den dagliga driften av butiken, vilket till stor del innebär att skapa så stor genomströmning av skänkta varor som möjligt. Det innebär att det förekommer tunga lyft då det skänks att från möbler till porslin.
Omfattningen på vikariatet är vecka 25-32 2024
 
DEN VI SÖKER

Som person är du ordningsam, resultatinriktad och tydlig i din kommunikation och kreativ. har ett gott kundbemötande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete. Det är ett plus om du har ett engagemang kring hållbarhet och gillar Second hand-konceptet, men du kan också komma med annan viktig erfarenhet som kan bidra i vår verksamhet. Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet och erfarenhet. Du har ett öppet och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Vi ser gärna att du delar vår kristna tro
 
Du som söker …
✓ Vill vara med och förändra liv och miljö
✓ Har erfarenhet av att Jobba i Team
✓ Kan motivera och inspirera medarbetare
✓ Har B-körkort
✓ Tycker om att arbeta i butik med daglig drift och varierande uppgifter
✓ Är initiativtagande och gillar när det händer mycket
 
DIN ANSÖKAN

Vill du veta mer om hur du kan få vara med och förändra världen på riktigt?
Kontakta oss på trollhattan@pmu.se
Eller Ring Björn på 0720927271 Maria på 0720927272
Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt, senast den 30 Mars . Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV via e-post till bjorn.wagstrand@pmu.se Märk din ansökan med Sommarvikarie. Vi förbehåller oss rätten att kalla till intervju löpande.
 
PMU – EN DEL AV PINGST

PMU, Pingstmissionens utvecklingssamarbete, är en av Sveriges större biståndsorganisationer. PMU är avdelningen för internationell utvecklingsverksamhet och humanitärt arbete inom den juridiska personen Pingst – fria församlingar i samverkan. PMU:s uppdrag är tydligt: Vi vill bekämpa alla former av fattigdom och vi vill göra det tillsammans. Detta är vår tro, vår vilja och vår kallelse som kyrka. Vi tror på alla människors lika värde och lika rätt. Vårt arbete utgår från de mänskliga rättigheterna och övertygelsen om varje människas inneboende förmåga att förändra sitt liv.