• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Bistånd

PMU:s årsberättelse ute nu!

Vi ser tillbaka på ännu ett år där PMU:s arbete lett till att människor som i vanliga fall har svårt att komma till tals har blivit både erkända och lyssnade till, och människor utan större framtidsutsikter har fått nytt hopp.

 

I PMU:s årsberättelse för 2023 kan du läsa flera konkreta exempel på detta och även läsa om viktiga förändringar som skett tack vare det arbete som våra samarbetspartner gör. Långsiktighet och uthållighet ger goda resultat där kyrkan är en viktig förändringsaktör, tillsammans med övrigt civilsamhälle.

 

I årsberättelsen kan du bland annat läsa om 67-åriga änkan Muhindo i DR Kongo som fått vård och psykologiskt stöd efter att ha blivit allvarligt sjuk i samband med att hon blivit attackerad och våldtagen vid två olika tillfällen (sid. 27)

 

Du kan också läsa om hur småbarnsmamman Claudine fått hjälp med sjukvårdstransport tack vare mc-ambulanserna i Burundi, vilket räddat både hennes och sonens liv (sid. 19)

 

Med en berättelse från Bangladesh får du läsa om hur PMU:s partner SIL satsar på ungdomar och unga vuxna för att skapa konkret förändring för diskriminerade minoritetsbefolkningar (sid. 12) och du kan också läsa om fantastiska framgångar och tilldelade utmärkelser till butiker inom PMU Second Hand.

 

Detta och mycket mer kan du läsa om du laddar ned PMU:s årsberättelse för 2023.

 

 

LÄS OCH LADDA NER ÅRSBERÄTTELSEN HÄR