• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Kampanj

Cake for cause – fikat som förändrar världen

Finns det något man längtar mer efter än att samla sina vänner för ett riktigt härligt tårtkalas samtidigt som man förändrar världen? Nu har möjligheten skapats genom det söta konceptet Cake for cause som fungerar lika bra att genomföra digitalt som i verkliga livet.

 

Idén bakom Cake for cause bygger på att en person, en familj eller kompisar tar initiativ till att bjuda in sina vänner och bekanta till ett fika med det lilla extra, där man samtidigt samlar in pengar till ett välgörande ändamål.  Det är inte nödvändigt, men vill man så finns det behov i över 130 projekt som snurrar i världen just nu.  Genom att välja ett eller flera  av PMU:s projekt ute i världen som fokus för insamlingen bidrar vi med en spännande dragning om hur behoven ser ut i det aktuella området för gästerna. På så sätt ökar kunskapen om hur situationen i världens mest utsatta områden ser ut samtidigt som ett större engagemang skapas kring hur vi alla kan vara med och hjälpa.

 

Gästerna får möjlighet att ställa frågor och lära sig mer om hur de medel som samlas in kan användas för att stötta en speciell grupp människor eller ett visst projekt. Genom kunskap och engagemang  kan större förståelse skapas som i sin tur leder till fler utsträckta händer för de som bäst behöver det. Genom att kombinera ett tårtkalas, eller något annat gott, med en insamling för välgörande ändamål kan nya spännande samtal födas och ett djupare intresse för sina medmänniskor världen över växa fram.

 

Vill du att vi skickar en representant från PMU till ditt evenemang för att presentera hur vi arbetar  i området dit du vill samla in pengar?

 

Hör av dig till info@pmu.se så hjälper vi dig att anordna din egen oförglömliga välgörenhetsfika.

 

PMU