• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till Nyheter

Musiksamarbete med paret Ringbäck

Nu ingår PMU ett samarbete med Urban och Carina Ringbäck. Tillsammans ska vi hålla körhelg på fyra platser runtom i landet.

 

Paret Urban och Carina Ringbäck har gjort sig kända för sin musik. Vid fyra tillfällen med start i Eskilstuna i mars, kommer de att tillsammans med PMU arrangera en körhelg med internationellt tema.
– Vi ska samarbeta med församlingars musikliv och forma konserter fyllda av glädje och hopp. Vi kommer att i musik och seminarier beröra teman som medmänsklighet, brobyggande, fred och försoning i världen. Vi ser fram emot att få möta nya människor i ett spännande och meningsfullt samarbete kring våra och mångas hjärtefrågor, säger Urban Ringbäck.
Tillsammans med församlingen och ortens lokala kör formas innehållet för programmet. Helgens höjdpunkt är en konsert på lördagskvällen. Tanken är att musiken som framförs är nyskriven av Ringbäcks.
– Det känns extra kul att göra det här med just Urban och Carina som har en rik sångskatt och ett stort intresse för mission, säger Johanna Litsgård Lebourne, kommunikations- och insamlingschef på PMU.
– Det finns unika möjligheter att göra skillnad i kombo PMU och församlingarnas missionsengagemang. Vi vill ge inspiration till det som redan görs och till nya initiativ. Det är en glädje att tillsammans med församlingar få göra något positivt, i en tid när hopplösheten breder ut sig, säger Urban och Carina Ringbäck.

 

MATILDA NYAMAI