• Din varukorg är tom
Till shopen
Tillbaka till PMU Second Hand

Gratis lånesläp

Foto: freetrailer.se 
 
PMU Second hand har ingått ett fyraårigt samarbete med Freetrailer Group A/S, som kommer placera ut 46 släpvagnar, gratis att använda, vid 21 av våra 58 butiker. Framöver förväntas samarbetet gälla fler butiker. Med Freetrailer blir det nu ännu enklare för våra kunder att transportera hem sina fynd från butikerna, samtidigt som givarna nu har ett praktiskt och bekvämt transportalternativ till våra butiker. Behoven runt om i världen växer och vi behöver därför fler saker till våra butiker. En app gör det möjligt för användaren att reservera, hämta ut och lämna tillbaka släpet genom självbetjäning.

 
Boka och ladda ner appen
 

I dessa städer finns släpvagnar på plats:
Halmstad
Trollhättan
Vårgårda
Köping
Arvika
Västerås

 
Dessa butiker får sina släp under sommaren 2023:
Trelleborg
Ängelholm
Hisings Kärra
Alingsås
Jönköping
Karlskoga
Visby
Falun
Mora
Östersund
Örnsköldsvik
Umeå
Piteå
Boden
Haparanda
 

Freetrailer är har sedan 2004 erbjudit gratis utlåning av släp till den som behöver. Företaget samarbetar redan med andra stora företag som IKEA, ICA och Mio Möbler för att göra det enkelt för användarna att hitta en lånevagn i närheten av där de bor. En app gör det möjligt för användaren att enkelt reservera, hämta ut och lämna tillbaka släpet genom självbetjäning. Bolaget finns även i Danmark, Norge, Tyskland och Storbritannien.

 

– För oss är det avgörande att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och givare. Med Freetrailer blir det nu ännu enklare för våra kunder att transportera hem sina fynd från butikerna, samtidigt som givarna nu har ett praktiskt och bekvämt transportalternativ till våra butiker. Behoven runt om i världen växer och vi behöver därför fler saker till våra butiker. Vi tror att samarbetet med Freetrailer kan hjälpa oss med detta. Samarbetet ger oss också en unik möjlighet att stärka vårt varumärkes- och marknadsföringsarbete med den rullande reklam som släpen ger oss, säger Mats Hillerström, verksamhetschef för PMU Second hand i ett pressmeddelande från Freetrailer.